Julhälsning

Hej!

Nu lämnar vi snart år 2019 bakom oss o tar emot ett nytt spännande o utmanande år 2020!

Jag vill tacka er alla för året som har gått.

Vi uppskattar att ni har funnits vid vår sida i alla de olika spännande projekt som vi har gjort.

Våra största projekt under år 2019 har varit

  • Ett vernissage som vi hade på Galleri 70 lördagen den 2/2 där några av våra deltagare ställde ut sina konstverk med ca 150 gäster. Utställningen fanns sedan kvar under en hel vecka efter.
  • V 35 hade vi 3 9:onde klasser från Brunnsåkers skolan på besök. De hade sin naturkunskapslektion förlagd hos oss med sin lärare som var deltagare hos oss år 2002!!! ❤ På schemat stod genetik o evolutionen hos hunden. Ett spännande o annorlunda samarbete!
  • Den 7/10 hade vi ett stort bokrelease party med ca 300 gäster!! Även detta i Galleri 70:s lokaler. Vi var i direktsändning i radio o var även med i reportage i både HP o HN!! Aleskogens hunddagis fanns även med i flera stora grupper på Face Book! Vår hedersgäst var en av hundvärldens största profiler inom etologi Kerstin Malm som har med flera citat från en av sina böcker i boken ”Starka möten”.
  • Vårt stora fantastiska bokprojekt som vi har arbetat med sen år 2016 och där våra deltagares olika historier lyfts fram med stor värme blev till slut EN BOK!!! En av dagisets deltagare Jessika Gyllström blev med bokens hjälp rikskändis genom sina unika illustrationer. Boken är en stark verksamhets beskrivning som sätter Halmstad kommun, UAF, AME positivt på Sverige kartan! Dessutom är boken ”Starka möten” i linje med den utbildning vi nu går – Välmående ger resultat! Boken beskriver bl a just den metodiken.

Har du läst boken Starka möten? Skriv då gärna en Bokrecension – uppskattas mycket om du tar dig den tiden!!

Lämna en kommentar

En WordPress.com-webbplats.

Upp ↑

Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång